Sastāvdaļas: Vista un liellopa fileja, Siers, Kūpināta gaļa, Tomāti, Sāls un pipari, Milti, Olas, Eļļa, Sēnes, Sīpoli, Kartupeļi, Dārzeņi, Medus mērcei: medus, krējums, zaļumi. Pagatavošana: Izklapē vistas fileju un liellopu gaļas fileju. Starp tām ieliek sieru, kūpinātu gaļu un tomātu, pasāla, pievieno piparus. Apviļā miltos, tad olā, apcep eļļā, nedaudz pasautē. Pagatavo medus mērci: vienādās daļās samaisa medu ar krējumu, pievieno zaļumus, nedaudz uzsilda. Apcep sēnes ar sīpoliem. Uz gaļas liek sēnes, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem. Medus mērci pasniedz atsevišķi. | Lauku cienasts ar medus mērci |