Iesaka:
Baļļas, medus un bišu lietas.

Sastāvdaļas:
Vista un liellopa fileja,
Siers,
Kūpināta gaļa,
Tomāti,
Sāls un pipari,
Milti,
Olas,
Eļļa,
Sēnes,
Sīpoli,
Kartupeļi,
Dārzeņi,
Medus mērcei: medus, krējums, zaļumi.

Pagatavošana:
Izklapē vistas fileju un liellopu gaļas fileju. Starp tām ieliek sieru, kūpinātu gaļu un tomātu, pasāla, pievieno piparus. Apviļā miltos, tad olā, apcep eļļā, nedaudz pasautē.

Pagatavo medus mērci: 
vienādās daļās samaisa medu ar krējumu, pievieno zaļumus, nedaudz uzsilda. 
Apcep sēnes ar sīpoliem. Uz gaļas liek sēnes, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem. Medus mērci pasniedz atsevišķi.
Lauku cienasts ar medus mērci
Recepti iesaka
Baļļas z/s medus produkti

Skaties Baļļas mīļo dāvanu:

Skaties Baļļas garšīgo dāvanu:




Receptes

Dāvanas

Garšīgas dāvanas

Praktiskas dāvanas